Home / / Oudejaarsconcert ‘Royal Music Out’ met organist Everhard Zwart

Oudejaarsconcert ‘Royal Music Out’ met organist Everhard Zwart

LEMELERVELD – Traditiegetrouw wordt in de Willem Hendrik Zwart Hal aan de Grensweg te Lemelerveld het concertjaar afgesloten met een orgelconcert van Everhard Zwart. Dit Oudejaarsconcert ‘Royal Music 2018 Out’ vindt plaats op zaterdag 29 december om 15.00 uur.

Het wordt absoluut zo’n concert dat niemand wil missen. Na afloop is er gelegenheid om Everhard persoonlijk te ontmoeten.
Op het programma staan onder andere de volgende muziekstukken: Praeludium un Fuge a-moll van J.S. Bach, Sonate in E van M.C. Festing, Sonate 2 in C van F. Mendelssohn-Bartholdy, Lamentation van A. Guilmant, Suite opus 5 van C. Williams en Fantasie Psalm 90 van W.H. Zwart. Het volledige programma verschijnt drie weken voor het concert op de site: www.huetink-royalmusic.nl. Via een scherm in de muziekhal krijgt iedereen gelegenheid om mee te kijken naar zijn muziekspel op het Monarch orgel.

Reserveren kan per telefoon: 0572-371838 (Huetink) of 038-4224079 (Boks), per email: adhuetink@gmail.com of via de site: www.huetink-royalmusic.nl. Nieuwsgierig naar het volledige programma kijk dan ook even op genoemde site.
De entree bedraagt 12 euro p.p. inclusief koffie/thee en een drankje en hapje na afloop. Natuurlijk zullen heerlijke oliebollen niet ontbreken. Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang.

Lees ook

Boosterprik mogelijk in alle gemeentes GGD IJsselland

REGIO – Mensen die wel een boosterprik wensen, maar daarvoor niet ‘helemaal’ naar Deventer, Hardenberg …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.