Home / / Oud papieractie seniorenbond

Oud papieractie seniorenbond

DALFSEN – De Vrienden van de seniorenbond ABSD houdt 29, 30 november en 1 december weer een oud papieractie. Papier brengen is mogelijk op vrijdag 30 november van 14.00 tot 16.30 uur en zaterdagmorgen 1 december van 9.00 tot 11.30 uur bij de kerk aan de Polhaarweg. Let op: zaterdagmorgen wordt er geen papier gehaald. Papier brengen kan echter wel. In de Gerner Marke wordt vrijdagmorgen 30 november papier opgehaald. Graag om 9.00 uur aan de weg zetten. U mag het papier op de aangegeven tijden ook zelf brengen.

Lees ook

Nieuw samenspel door Goed Goan en inwonerbetrokkenheid

Speerpunt van de raad in visie en beleid verwoord DALFSEN – De samenleving verandert en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.