Home / / Optreden Girls Choir Ommen

Optreden Girls Choir Ommen

OMMEN – Het kersverse Girls Choir Ommen laat zaterdag 15 december van zich horen. ‘s Middags treden de meisjes op in de Willibrorduskerk te Vilsteren tijdens de kerstmarkt. Dit optreden begint om 14.30 uur. ‘s Avonds om 20.30 uur staan de dames in de Hervormde Kerk te Ommen tijdens de Ommer kerstmarkt. Dan wordt het koor bijgestaan door dwarsfluitiste Mirjam Altena.
Het Girls Choir Ommen is eerder dit jaar gestart met als doel jonge meisjes de kans te geven zich te ontwikkelen in het zingen. Op dit moment telt het koor 5 enthousiaste meiden en ze trainen wekelijks onder leiding van Henk Ophoff Henk is onder andere ook leider van Jongenskoor Dalfsen. Tijdens de optredens zullen voornamelijk Christmas Carols worden gezongen. Entree is vrij.

Lees ook

Rectificatie: lezing Botanische reis door Lesotho

OMMEN – In het Ommer Nieuws van 12 januari jl. is per abuis een foutje …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.