Home / / Opfriscursus voor bridgers

Opfriscursus voor bridgers

Opfriscursus voor bridgers

DALFSEN – Bridge Sociëteit Dalfsen houdt dinsdagmiddag 11 december weer een opfriscursus voor bridgers. Deze opfriscursus wordt de leden van de bridgeclub aangeboden, maar ook thuisbridgers zijn uitgenodigd. De middag wordt gehouden in de Panoramazaal van de Trefkoele+ te Dalfsen en verzorgd door lid en bridgeleraar Jos Berger. De thema’s die behandeld worden zijn ‘uitkomen’ en ‘signaleren’. De kosten voor deze middagen zijn 7,50 euro per persoon per middag, inclusief een kopje koffie/ thee. Opgave via de website:

www.bridgeclub-dalfsen.nl

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

DALFSEN – Het is voor alle clubs even afwachten hoe het programma er voor de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.