Home / / Open tafel bij Zaal Kappers

Open tafel bij Zaal Kappers

Open tafel bij Zaal Kappers

HOONHORST – Saam Welzijn houdt zondag 16 december een open tafel in Zaal Kappers te Hoonhorst. Doorgaans is er iedere tweede zondag van de maand een Open Tafel bij zaal Kappers, maar in december is dit dus niet de tweede, maar de derde zondag van de maand.
De Open Tafel is dit keer geheel in Kerstsfeer, er zal een 3-gangen-diner geserveerd worden. Iedereen kan aanschuiven om met anderen gebruik te maken van een heerlijk Kerstdiner. De maandelijkse open tafel wordt doorgaans bezocht door ruim twintig personen en er is altijd plaats voor nieuwe gasten. Zowel echtparen als alleenstaanden en ook mensen uit de omgeving van Hoonhorst zijn van harte welkom.
Wie mee wil eten is vanaf 13.00 uur welkom bij Zaal Kappers, Kerkstraat 7 in Hoonhorst. Voor de maaltijd betaalt u 12,50 euro, exclusief eigen consumptie. U kunt zich aanmelden om deel te nemen aan deze open tafel tot vrijdagmiddag 14 december bij Mw. M. Melenhorst, tel.: 0529-401793.

Lees ook

Gemeente Dalfsen digitaal in gesprek met boeren

DALFSEN – De gemeente Dalfsen sprak door de jaren heen met verschillende groepen inwoners, ondernemers, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.