Oorkonde Wim Baarslag voor 25 jaar koersbal

LEMELERVELD – Tijdens de jubileumviering 25 jaar koersbalclub de Mozaïekrollers kreeg Wim Baarslag maandagmorgen 19 november uit handen van Wout Noorman, directeur-bestuurder van Saam Welzijn, een oorkonde. Dit omdat Wim 25 jaar actief is geweest voor de koersbal en koersbalclub de Mozaïekrollers Lemelerveld.

In zijn toespraakje blikte Noorman even terug op enkele mooie en bijzondere momenten en karaktertrekken van Wim Baarslag die in 2004 in de gemeente Dalfsen de vrijwilliger van Lemelerveld werd. Namens Saam Welzijn kreeg hij een oorkonde van verdienste en een attentie aangeboden. Antoon Sibelt had ter gelegenheid van dit jubileum een boekje samengesteld met daarin een centrale rol van en voor Wim Baarslag opgenomen.
Vanaf de oprichting was Wim de kartrekker. Iim was ook de aanjager van het koersbaltoernooi van de clubs in de gemeente Dalfsen. Na enkele demonstraties door Wim Baarslag is dit toernooi in 1997 in de Schakel-Nieuwleusen gestart. De club die winnaar werd, moest het toernooi het jaar daaropvolgend organiseren. De Mozaïekrollers wisten het toernooi viermaal te winnen. Het provinciaal toernooi tweemaal en eenmaal het Twenterand Koersbaltoernooi (zonder beker). Het Regionaal Koersbaltoernooi Salland-Vechtdal hebben de Mozaïekrollers helaas niet kunnen winnen. De waardering en complimenten van de andere clubs voor zes maal achtereen het toernooi in Lemelerveld te organiseren maakte veel goed. Voor de inhoud van het jubileumboekje met een terugblik van 1993-2018 ga naar https://koersbalclub-de-mozaiekrollers.jimdosite.com waar ook meer foto’s staan van de jubileumbijeenkomst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.