Home / / Ontmoetingsavond met en voor statushouders

Ontmoetingsavond met en voor statushouders

DALFSEN – Vrijdag 14 december is iedereen weer welkom op de eerstvolgende ontmoetingsavond voor en met statushouders in soos de Polhaar in de Trefkoele+. Tijdens deze avond staan ontmoeting en elkaar beter leren kennen centraal. Eerdere ontmoetingsavonden hebben al leuke contacten tussen verschillende mensen tot stand gebracht.
Samen een kopje koffie drinken, een spelletje doen en een praatje maken in een gemoedelijke sfeer zijn de ingrediënten om elkaar beter te leren kennen. Ghassan Al Hariri (bruggenbouwer bij Saam Welzijn) is tijdens deze avond aanwezig als begeleiding. De koffie en thee is gratis en iedereen is van harte welkom.

Lees ook

Nieuw samenspel door Goed Goan en inwonerbetrokkenheid

Speerpunt van de raad in visie en beleid verwoord DALFSEN – De samenleving verandert en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.