Home / / Ontmoetingsavond met en voor statushouders

Ontmoetingsavond met en voor statushouders

DALFSEN – Iedere vrijdagavond in de even weken is er, tussen 19.00 en 21.00 uur, een ontmoetingsavond voor en met statushouders, in soos de Polhaar in de Trefkoele. In week 52 gaat deze ontmoetingsavond niet door. Dit vanwege de feestdagen.
De eerstvolgende ontmoetingsavond, waar iedereen weer welkom is, zal georganiseerd worden op vrijdag 11 januari 2019. Tijdens deze avond staan ontmoeting en elkaar beter leren kennen centraal. Eerdere ontmoetingsavonden hebben al leuke contacten tussen verschillende mensen tot stand gebracht.
Samen een kopje koffie drinken, een spelletje doen en een praatje maken in een gemoedelijke sfeer zijn de ingrediënten om elkaar beter te leren kennen. Ghassan Al Hariri (bruggenbouwer bij Saam Welzijn) is tijdens deze avond aanwezig als begeleiding. De koffie en thee is gratis en iedereen is van harte welkom. Kinderoppas is georganiseerd in de jeugdsoos Hey You.

Lees ook

Politiek Verwoord: Gemeentebelangen

DALFSEN – Verschillende politieke partijen uit de gemeente geven hun actuele standpunten weer. In deze …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.