Home / / Ommerkanaal geniet van gezellig toneelavondje

Ommerkanaal geniet van gezellig toneelavondje

OMMERKANAAL – Het toneelseizoen is inmiddels weer in volle gang. Zo ook in Ommerkanaal, waar de toneelgroep Buurthuis Ommerkanaal afgelopen vrijdag een bomvolle zaal trok met het blijspel ‘Oetbreiding op ’t arf’.

Ook dit keer slaagden de spelers er weer in om de lachers op hun hand te krijgen. Het stuk ging over boer Koops. Door zijn kortzichtigheid dreigt er een enorm conflict wat resulteert in een aantal vreemde zaken. Het komt zelfs zover dat de zoon zich voorneemt de boerderij te verlaten… Maar zoals het in een blijspel hoort, eind goed, al goed!
Het publiek genoot van de komische ontwikkelingen, onverwachte wendingen en het uitstekende acteerwerk van de spelers.
Traditiegetrouw was er die avond een grote verloting.
Voor wie het stuk gemist heeft: ook op vrijdag 30 november en zaterdag 1 december zijn er voorstellingen in het Buurthuis. Kaarten bestellen bij: Ina Grootens: 0523 – 613519 of Dik Kroese: 0523 – 676419.

Foto: Leo van den Berg

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

DALFSEN – Het is voor alle clubs even afwachten hoe het programma er voor de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.