Home / / Oliebollentoernooi MHC Dalfsen

Oliebollentoernooi MHC Dalfsen

DALFSEN – Mixed Hockey Club Dalfsen houdt zaterdag 5 januari op de Gerner Es het traditionele oliebollentoernooi. Dit is een hockeytoernooi voor iedereen, waarbij in teams van zes tegen zes wordt gespeeld, gedurende 15 minuten op een klein veld.
Iedereen die het leuk en gezellig vindt om te hockeyen mag mee doen. Juist als je nog geen hockeyervaring hebt maar het eens wilt proberen ben je ook van harte welkom. Traditiegetrouw zijn de deelnemers leden van de club, maar ook familieleden, ooms, tantes, buren of vrienden en kennissen.
Het jaarlijkse Oliebollentoernooi kent intussen een lange geschiedenis. Centraal staat sportief en ontspannen genieten van onderlinge partijtjes en de dampende schaal met oliebollen. De afronding bestaat uit een nieuwjaarspraatje van de voorzitter en de nieuwjaarsborrel.
Het toernooi begint om 12.15 uur en duurt tot 15.30 uur. De kosten bedragen 3 euro per deelnemer.
Inschrijven: voor hele teams en voor individuele deelnemers via oliebollentoernooi@mhcdalfsen.nl vóór vrijdag 28 december 2018.

Lees ook

Rectificatie: lezing Botanische reis door Lesotho

OMMEN – In het Ommer Nieuws van 12 januari jl. is per abuis een foutje …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.