Home / / Nieuwe sponsor damesteam Volco

Nieuwe sponsor damesteam Volco

OMMEN – Het eerste damesteam van volleybalvereniging Volco heeft afgelopen seizoen met een kampioenschap in de Promotieklasse afscheid genomen van hoofdsponsor Alfa-College. De sponsorcommissie is er evenwel in geslaagd om een nieuwe naamgever en shirtsponsor te vinden. Eigenaar Ruben Strating van Restaurant & en Bar de Vrienden Ommen heeft zich voor meerdere jaren verbonden aan het team. Datzelfde deed ook Bote de Haan namens Dri3 reclame & Dutch DJ en Event Rentals. Hij zorgde voor de trainingspakken. Grolleman Groen tenslotte wist dat er sporttassen nodig zijn niet alleen voor de kleding, maar ook voor de nodige punten die de meiden winnen in de derde divisie. Gerrit Grolleman is hiermee niet alleen sponsor, maar ook trainer en weet dus als geen ander hoe hij iets moois tot bloei kan laten komen.
Er was nog meer goed nieuws afgelopen week. DeVrienden Volco DS1 is genomineerd voor de verkiezing “Sportploeg van 2018” van de Gemeente Ommen. Stemmen kan via www.ommen.nl/sportverkiezing.

Lees ook

Nieuw samenspel door Goed Goan en inwonerbetrokkenheid

Speerpunt van de raad in visie en beleid verwoord DALFSEN – De samenleving verandert en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.