Home / / Magic Unlimited voor mantelzorgers in Hardenberg

Magic Unlimited voor mantelzorgers in Hardenberg

HARDENBERG – Speciaal voor mantelzorgers organiseert de gemeente Hardenberg op donderdag 3 januari 2019 een theatervoorstelling. De gemeente zet hiermee mantelzorgers in het zonnetje als dank voor hun inzet. Het bekende trio illusionisten Magic Unlimited verzorgt deze voorstelling, die om 15.30 uur start in Theater de Voorveghter in Hardenberg. De theatershow van Magic Unlimited is bedoeld om mantelzorgers te bedanken voor hun inzet. De gemeente Hardenberg heeft veel waardering voor mantelzorgers. Zij zorgen voor iemand die hen dierbaar is en staan klaar als dat nodig is. Mantelzorgers die bekend zijn bij de gemeente en Carinova konden zich opgeven voor deze speciale voorstelling. Er was veel belangstelling om de voorstelling bij te wonen. De zaal zit op 3 januari dan ook helemaal vol.

Theatershow Magic Unlimited: It’s Magic!
In de nieuwe theatershow ‘It’s Magic’ presenteert Magic Unlimited spectaculaire illusies die nog nooit eerder in Nederland zijn vertoond. Naast alle nieuwe trucs die de drie illusionisten het afgelopen jaar hebben ontwikkeld presenteren Oscar, Renzo & Mara Kazan ook de topnummers uit hun repertoire. Razendsnelle verdwijningen en verschijningen, romantische acts en vele andere illusies en humoristische intermezzo’s waarmee zij de afgelopen jaren internationaal succes hebben geboekt. De illusieshow ‘It’s Magic’ belooft entertainment op topniveau en is dankzij het afwisselende karakter een voorstelling om over na te praten.

Lees ook

Soundtrackmuziek in WH Zwart Hal

LEMELERVELD – Arjan Breukhoven verzorgt op zaterdagmiddag 5 februari een orgelconcert in de WH Zwart …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.