Home / / Lions-actie voor Voedselbank

Lions-actie voor Voedselbank

REGIO – Lionsclubs Hardenberg en Ommen-Dalfsen ondersteunen de Voedselbanken Dalfsen/Nieuwleusen en Hardenberg/Dedemsvaart door mee te doen met de landelijke Lions-actie door waardepunten van Douwe Egberts te verzamelen.

Die waardepunten worden door Douwe Egberts beloond met pakken roodmerk koffie voor de Voedselbanken in de deelnemende gemeentes van ons land. Die D.E. waardepunten liggen in veel keukenlades te verstoffen, zonder dat ze worden ingewisseld voor D.E. serviesgoed bij Blokker. Door die waardepunten te verzamelen ontstaat er een prachtig resultaat voor de mensen die afhankelijk zijn van de Voedselbank. Douwe Egberts heeft al de toezegging gedaan, dat ze ruimhartig aan deze actie zullen meewerken door de hoeveelheid ingeleverde waardepunten met 15 % te verhogen. Voor elke 500 waardepunten krijgen de voedselbanken Dalfsen/Nieuwleusen en Hardenberg/Dedemsvaart een pak koffie. Daarmee is het dus een prachtig doel voor deze waardepunten. Alle D.E. waardepunten kunnen tot 31 december worden ingeleverd bij de verzameldozen, zoals die staan in de vestigingen van Albert Heijn Dalfsen, Dedemsvaart, Ommen, Hardenberg, en Nieuwleusen, de Jumbo in Dalfsen, Dedemsvaart, Hardenberg, Ommen en Slagharen en de Plus in (Alfring) Baalderveld, Bergentheim, Gramsbergen en Nieuwleusen. De organisatie is blij met de gulle medewerking van iedereen en er is vast een supermarkt bij jou in de buurt!

Lees ook

Politiek Verwoord: Gemeentebelangen

DALFSEN – Verschillende politieke partijen uit de gemeente geven hun actuele standpunten weer. In deze …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.