Home / / Knutselen in Boekstartcafé

Knutselen in Boekstartcafé

OMMEN – Op Sinterklaasochtend, woensdag 5 december, zijn kinderen tot 4 jaar samen met hun ouders welkom in het Boekstartcafé in de Bibliotheek Ommen voor het maken van prachtige feestdagenknutsels. De knutselsessie begint om 10.00 uur en hoort bij het BoekStartcafé van december.

In het BoekStartcafé wordt altijd voorgelezen; tegelijk met het voorlezen zijn er wisselende activiteiten voor de kinderen. Met de feestdagen in het vooruitzicht worden dit keer mooie knutselwerken gemaakt.
Samen een boekje lezen, plaatjes aanwijzen en verhaaltjes vertellen, versterkt de band met je kind. Kinderen die als baby al zijn voorgelezen, zijn later beter in taal. Om kleine kinderen en hun ouders in contact te brengen met voorlezen, organiseert de Bibliotheek het BoekStartcafé. Er is ook de BoekStart-koffer: een gratis koffertje met boekjes voor de allerkleinsten dat je mag ophalen in de Bibliotheek, samen met het pasje voor je baby. Lid zijn van de Bibliotheek is voor kinderen namelijk altijd gratis.

Lees ook

Kerstconcert in WH Zwart Hal

LEMELERVELD – Ad Huetink verzorgt op zaterdag 11 december een orgelconcert in de WH Zwart …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.