Home / / Kerstworkshop bij Groei & Bloei

Kerstworkshop bij Groei & Bloei

OMMEN – Groei & Bloei Ommen houdt woensdag 19 december een kerstworkshop in de Carrousel ( zaal 1) te Ommen. Deelname staat open voor zowel leden als niet-leden. Tijdens de workshop kan er een mooie krans (doorsnee ± 35 cm) gemaakt worden.

Geen standaardkrans maar een streng groen, bekleed met verschillende andere materialen, om een houten schijf gebonden. Er is mogelijkheid om het te hangen of neer te leggen. Ook kan het op een standaard (hier moet wel extra voor betaald worden, t.w. 10 euro). Deelnemers mogen zelf eventueel kerstballen of iets dergelijks meenemen. Verder neemt u mee een mesje, snoeischaar en eventueel een draadtangetje. Pistoollijm is aanwezig. Groei &Bloeit zorgt ook voor allerlei soorten groen, dennenappeltjes, wooly, gekleurd draad, garen en vele decoratiematerialen. De workshop start om 19.30 uur, inloop vanaf 19.15 uur. De kosten zijn 27,50 euro, inclusief koffie/thee met iets lekkers. Niet-leden betalen 32,50 euro. Overmaken op rekeningnummer NL85ABNA0598821449 t.n.v. G. Grondman vóór 12 december.
Opgeven voor 10 december bij: Betsie Grondman lambertha58@gmail.com Geef wel aan of je het wil hangen of leggen of op standaard zodat daar met de voorbewerking rekening mee gehouden kan worden. Na afloop van de workshop worden er aantal kerststukken verloot. Lootjes kosten 1 euro.

Lees ook

Kerstconcert in WH Zwart Hal

LEMELERVELD – Ad Huetink verzorgt op zaterdag 11 december een orgelconcert in de WH Zwart …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.