Home / / Kerstviering voor ouderen

Kerstviering voor ouderen

DALFSEN – Donderdagmiddag 20 december vindt de jaarlijkse kerstviering voor ouderen plaats in KC de Overkant. Het thema van deze viering, die georganiseerd wordt door de PKN gemeente, is ‘Wees niet bang’. Lijkt het u mooi om dit samen te vieren en houdt u van kerstliederen zingen? Dan bent u van harte welkom, ook als u geen lid bent van de gemeente. Aan deze middag zijn geen kosten verbonden. De inloop is vanaf 14.30 uur en de viering begint om 15.00 uur. Na de viering is er een gezellig samenzijn tot 17.00 uur. U kunt zich opgeven, graag voor 18 december, bij Geertje Zwart, Teeuwserf 29 tel.: 0529-432855 of Mans Boelens, Wicherwerf 4 tel.: 0529- 466644.

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

DALFSEN – Het is voor alle clubs even afwachten hoe het programma er voor de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.