Home / / Kerstsing-in Spirit of Joy

Kerstsing-in Spirit of Joy

NIEUWLEUSEN – Het koor Spirit of Joy houdt woensdagavond 19 december een Kerstsing-in in GKV De Voorhof te Nieuwleusen. Spirit of Joy uit Nieuwleusen is een gemengd koor met hele enthousiaste zangers en zangeressen. Onder de bezielende leiding van dirigente Ingrid van Eerde zingt het koor elke woensdagavond en studeert het samen, met veel plezier, nieuwe liederen in. Op woensdagavond 19 december wil het koor graag samen met u Kerst vieren in een Kerstsing-in. Op deze Sing-in worden nieuwe Kerstliederen gezongen, maar er zal ook veel ruimte zijn voor samenzang. Iedereen is welkom. De aanvang is 20.00 uur. Toegang vrij, er zal een deurcollecte worden gehouden. Adres GKV De Voorhof: Burg. Mulderlaan 1, Nieuwleusen.

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

DALFSEN – Het is voor alle clubs even afwachten hoe het programma er voor de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.