Home / / Kerstmarkt Nieuwleusen drukbezocht

Kerstmarkt Nieuwleusen drukbezocht

NIEUWLEUSEN – Rondom de Grote Kerk, Museum Palthehof en ’t Witte Peerd in Nieuwleusen werd zaterdag weer een gezellige kerstmarkt gehouden. Het evenement was mogelijk gemaakt door Ondernemersvereniging Actief Nieuwleusen. Ondanks de kou was er veel belangstelling.

Naast de kraampjes – zo’n vijftig in totaal – waren er op twee podia optredens van een aantal koren en artiesten, van onder andere Aalt Westerman, Koor Zonder Naam, Sjompiesingers, Folkloristische Volksdansgroep Nieuwleusen, midwinterhoorn blazers en de Bargzangers. Ook in de Grote kerk werd een muzikaal programma aangeboden.
Het evenement werd tien jaar geleden voor het eerst gehouden en was toen al meteen een groot succes. Ook de voorgaande edities trokken vele bezoekers. Dat komt mede doordat het verenigingsleven van Nieuwleusen belangeloos bijdraagt aan de sfeer.

Foto: Evert Jan Goos

Lees ook

Wethouder Ko Scheele leest voor bij de bieb

OMMEN – Van woensdag 26 januari tot en met zaterdag 5 februari zijn de Nationale …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.