Home / / Kerstmarkt International Boarding School

Kerstmarkt International Boarding School

Kerstmarkt International Boarding School

OMMEN – Internationale School Eerde houdt woensdag 12 december van 16.00 tot 20.00 uur de traditionele kerstmarkt. Zo’n 20 ondernemers uit omgeving en daarbuiten bieden hun producten aan. Daarnaast zullen er ook een aantal leuke activiteiten plaatsvinden, waar jong en oud aan kunnen deelnemen. Ook is het kasteel opengesteld voor rondleidingen. De kerstmarkt wordt geheel georganiseerd in het kader van het Internationale School Programma waarin het van groot belang is om de omgeving te betrekken bij onze activiteiten vanuit een maatschappelijk oogpunt. Alle leerlingen en medewerkers van Eerde International Boarding School hebben ontzettend veel zin om deze jaarlijkse traditie voort te zetten en om dit event tot een succes te maken.

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

DALFSEN – Het is voor alle clubs even afwachten hoe het programma er voor de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.