Home / / Kerstmarkt Inloophuis een succes

Kerstmarkt Inloophuis een succes

OMMEN – Mede dankzij de hulp van de vrijwilligers is de Kerstmarkt van het Inloophuis aan de Haven Oost te Ommen afgelopen vrijdag een succes geworden. Bezoekers konden op de overdekte markt, die tot 21.00 uur duurde, terecht voor leuke kerstpresentjes, woondecoratie et cetera en genieten van sfeervolle muziek, heerlijke knieperties van de st. Oekraïne, erwtensoep, warme chocolademelk en overheerlijke oliebollen. Met name rond het openingsuur was het Sociaal Ontmoetingscentrum druk.

Foto: Leo van den Berg

Lees ook

Inzameling Kledingbank

OMMEN – Op 8 december houdt de Kledingbank Ommen tussen 17.30 en 19.00 uur weer …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.