Home / / Kerstmarkt bij Brugstede

Kerstmarkt bij Brugstede

LEMELERVELD – ZGR Brugstede te Lemelerveld houdt vrijdag 14 december weer een knusse kerstmarkt. Voor het zesde jaar op rij wordt de woonzorglocatie in Lemelerveld weer volledig in kerstsfeer ondergedompeld. Ook dit jaar hebben bewoners, medewerkers en vrijwilligers zich weer volop ingezet om van uw bezoek een onvergetelijke ervaring te maken.
Wat kunnen de bezoekers allemaal verwachten? Verschillende kraampjes waar kerstgeschenken van lokale ondernemers en hobbyisten te koop zijn, koek & zopie in overvloed zoals erwtensoep, verse kniepertjes, oliebollen of een glaasje glühwein om op te warmen. Ook is er een knuffelbare levende kerststal. Meerdere optredens die ervoor zullen zorgen dat de voetjes van de vloer gaan.
Bezoekers zijn welkom tussen 16.00 en 20.30 uur aan de Meester Gorisstraat 3 in Lemelerveld. Senioren uit Lemelerveld zijn vanaf 14.00 uur al van harte welkom. Zij kunnen dan eerst genieten van een optreden van het Dameskoor uit Lemelerveld en daarna in alle rust de kramen bezoeken. Eventueel kan vervoer geregeld worden, mocht dit een probleem zijn. Neem hiervoor contact op met Joke Kleine Koerkamp via J.kleinekoerkamp@zorggroepraalte.nl of 0572 328070.

Lees ook

Integraal Huisvestigingsplan Primair Onderwijs

Toekomstbestendige onderwijsvoorzieningen voor basisonderwijs DALFSEN – Het college van burgemeester en wethouders en de schoolbesturen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.