Home / / Kerstkransenactie voor Hospice Dalfsen en Vechtgenotenhuis Ommen

Kerstkransenactie voor Hospice Dalfsen en Vechtgenotenhuis Ommen

OMMEN/DALFSEN – Afgelopen weken zijn er door de leden van Lionsclub Ommen-Dalfsen ruim tweeduizend roomboter kerstkransen verkocht. De opbrengst komt ook dit jaar ten goede aan Hospice Dalfsen en het Vechtgenotenhuis te Ommen.

De leden van Lionsclub Ommen-Dalfsen leveren jaarlijks een bijdrage aan een betere samenleving. Hiervoor worden ieder jaar verschillende initiatieven ontplooid.
De roomboter kerstkransen worden gebakken door banketbakkerij Frijling uit Dalfsen. Personen die een bijdrage willen leveren kunnen hun bestelling t/m donderdag 14 december mailen naar kerstkransen@lionsommendalfsen.nl.
Daarnaast worden de roomboterkransen op vrijdag 14 december verkocht op de Kerstmarkt Dalfsen en op zaterdag 15 december op de Kerstmarkt in Nieuwleusen. De kosten bedragen 4 euro per stuk.

Hospice Dalfsen biedt een huiselijk onderkomen met zeer persoonlijke zorg voor terminale patiënten die in de laatste fase van hun leven verkeren. Het Vechtgenotenhuis biedt (ex)kankerpatiënten en hun naasten een plek om elkaar te ontmoeten als lot- en als vechtgenoten. Een plek om even op adem komen, ervaringen te delen of om aan passende activiteiten mee te doen.
Voor beide stichtingen werken slechts één á twee betaalde medewerkers die bij iedere stichting maar liefst ondersteund worden door dertig opgeleide vrijwilligers. Meer weten over deze goede doelen of vriend worden? Bezoek dan de websites.

Lees ook

Online masterclass ‘Van de druppel naar de Vecht’

Meedoen vanaf de bank REGIO – Waterschap Drents Overijsselse Delta en waterschap Vechtstromen nodigen bewoners …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.