Home / / Kerstconcert ‘Zingt voor Hem’ en mannenkoor ’t Harde
.

Kerstconcert ‘Zingt voor Hem’ en mannenkoor ’t Harde

OMMEN – Het gereformeerd gemengd koor ‘Zingt voor Hem’ Ommen e.o. en Christelijk mannenkoor ’t Harde houden dinsdag 18 december samen een kerstconcert in de Nederlands Hervormde kerk, Kerkplein 2 te Ommen. De aanvang is 20.00 uur.

Tijdens dit concert worden vele kerstliederen ten gehore gebracht. Zingt voor Hem, onder leiding van Minne Veldman, bestaat uit leden die komen uit Ommen en omliggende plaatsen. Het koor telt ongeveer 55 leden en is bekend om hun enthousiaste manier van uitvoering.
Het Chr. Mannenkoor ‘t Harde en omstreken werd opgericht in mei 1963. Het koor, onderleiding van Henk van der Maten, telt momenteel ruim honderd leden. De leden van het Mannenkoor komen uit de gehele regio. Het koor staat onder leiding van dirigent Henk van der Maten. Het koor verleent zeer regelmatig medewerking aan concerten en zangavonden.
De koren worden begeleid door Bastiaan Stolk (orgel), Minne Veldman (piano)en Henk van der Maten , (piano).Het concert zal afgewisseld worden met samenzang en muzikale intermezzo.
De toegang is 7.50 euro in de voorverkoop, 10 euro aan de kerk. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij de leden van ‘Zingt voor Hem’ tel. 0621814604. Eveneens bij Joy Bookcafe in Ommen.

Lees ook

Nieuw samenspel door Goed Goan en inwonerbetrokkenheid

Speerpunt van de raad in visie en beleid verwoord DALFSEN – De samenleving verandert en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.