Home / / Kerstconcert Ommer Mannenkoor

Kerstconcert Ommer Mannenkoor

OMMEN – Het Ommer Mannenkoor (OMK) geeft woensdag 12 december een kerstconcert in de Gereformeerde kerk aan de Bouwstraat in Ommen.
Naast het OMK, onder leiding van Gezinus M. Veldman, zal de bekende organist Wim Magré meewerken. Bijna alle liederen die het OMK zingt zijn bewerkingen van de dirigent. Met zijn virtuoze voor- en tussenspelen geeft hij de liederen nog meer glans. Het belooft een gevarieerd programma te worden, van Bach tot lichtvoetig moderne liedjes, met uiteraard ook een groot deel bekende kerstmuziek. U bent van harte welkom.
Het concert begint om 20.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar bij alle leden en bij de voorververkoopadressen The Readshop, Kruisstraat 3 en “Joy Bookcafé” Bermerstraat 15 a, beide in Ommen. De entree bedraagt 10 euro Voor kinderen tot en met 12 jaar is de toegang gratis. De kaartverkoop in de kerk begint om 19.30 uur.

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

DALFSEN – Het is voor alle clubs even afwachten hoe het programma er voor de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.