Home / / Kerstbomeninzameling in Dalfsen

Kerstbomeninzameling in Dalfsen

DALFSEN – In de gemeente Dalfsen kunnen ook in 2019 weer kerstbomen ingeleverd worden. Dit kan op 5 januari 2019 tussen 09.00 en 12.00 uur en op 9 januari tussen 13.00 en 16.00 uur. Inleveren kan op één van de gemeentewerven. In Dalfsen aan de Prins Hendrikstraat 2, In Nieuwleusen op de parkeerplaats voor U.S.V. en in Lemelerveld aan de Nijverheidsstraat 8. Per ingeleverde kerstboom wordt een vergoeding van 0,20 euro gegeven.

Lees ook

Politiek Verwoord: Gemeentebelangen

DALFSEN – Verschillende politieke partijen uit de gemeente geven hun actuele standpunten weer. In deze …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.