Kerstbomengroep SV Dalfsen weer actief

DALFSEN – Voor het elfde jaar op rij verkopen de vutters van SV Dalfsen komende maand kerstbomen in het dorp. Dat doen ze zoals gebruikelijk op het plein bij de katholieke kerk aan de Wilhelminastraat. De opbrengst komt ten goede aan SV Dalfsen, de katholieke kerk én Hospice ‘t Huis De Pastorie Dalfsen.
Ook dit jaar is de kerstbomengroep er weer in geslaagd een prachtige partij bomen te kopen. Vanaf woensdag 5 december gaat de verkoop los op de bekende locatie. Tot en met zaterdag 22 december staan de vrijwilligers van SV Dalfsen zes dagen per week klaar van 9.00 tot 18.00 uur en op vrijdagavonden zelfs tot 21.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.