Home / / Kerstbingo bij USV

Kerstbingo bij USV

NIEUWLEUSEN – De Supportersvereniging USV organiseert op zaterdag 22 december in,de kantine van USV, de traditionele Kerstbingo. Er zijn ook nu weer vele schitterende prijzen te winnen, zoals o.a. vleesprijzen, taarten, zuivelmanden, hapjespakketten en natuurlijk ontbreken de kerstkalkoenen ook dit jaar niet. Hiernaast zullen er ook nog eens twee superronden gedraaid worden waarin slagerswaardebonnen met een waarde van 100 euro te winnen zijn. Ter onderstreping van de gezelligheid zal door de organisatie traditiegetrouw een hapje aangeboden worden. De aanvang van de bingo is 20.00 uur.

Lees ook

Pakjesochtend én Sinterklaasfilm op RTV Oost

REGIO – Sinterklaas is weer in het land en RTV Oost maakt er op 5 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.