Home / / Kerst op de Kinderboerderij

Kerst op de Kinderboerderij

OMMEN – Op tweede Kerstdag, woensdag 26 december, is er Kerst op de Kinderboerderij te Ommen. In een gezellige sfeer is de kinderboerderij s’ middags geopend. Er is een lekker broodje rookworst, glaasje glühwein of beker chocolademelk met slagroom verkrijgbaar. Tevens zal er een mooie loterij plaatsvinden waarvan de opbrengst voor de kinderboerderij bestemd is. Voor de kinderen is er een leuke gratis activiteit, iets met vuur, koekjes en iets zoets. Als het weer het toelaat, zal er ook een ritje met paard en wagen mogelijk zijn.
Misschien komt de Kerstman ook nog wel even langs.Nieuwsgierig? Kom gezellig tussen 14.00 en 17.00 uur naar de kinderboerderij aan Het Laar 2c in Ommen. Eerste Kerstdag is de Kinderboerderij ook geopend, van 14.00 tot 16.00 uur.

Lees ook

Boosterprik mogelijk in alle gemeentes GGD IJsselland

REGIO – Mensen die wel een boosterprik wensen, maar daarvoor niet ‘helemaal’ naar Deventer, Hardenberg …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.