Home / / Joop Meijs exposeert ‘Spanje en Portugal’

Joop Meijs exposeert ‘Spanje en Portugal’

NIEUWLEUSEN – Fotograaf Joop Meijs uit Nieuwleusen heeft tijdens zijn vakanties (in voor- en najaar van 2018) in Spanje en Portugal veel mooie foto’s gemaakt. Deze foto’s zijn van gebouwen, kerken, landschappen en mensen in en rondom onder andere Cordoba, Santiago de Compostella, Valencia en Toledo.

Van een selectie van deze foto’s heeft hij een expositie in zijn studio/expositieruimte op het adres Plaggenslag 3 in Nieuwleusen. De geëxposeerde foto’s geven een goede indruk van deze prachtige vakantielanden. De foto’s zijn enkel na telefonisch afspraak (0529 – 484 747 of 06 – 402 213 12) te bekijken.

Lees ook

Soundtrackmuziek in WH Zwart Hal

LEMELERVELD – Arjan Breukhoven verzorgt op zaterdagmiddag 5 februari een orgelconcert in de WH Zwart …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.