Home / / In december geen open tafel bij Het Roode Hert

In december geen open tafel bij Het Roode Hert

DALFSEN – Saam welzijn Dalfsen organiseert doorgaans iedere laatste zondag van de maand een open tafel in samenwerking met restaurant Het Roode Hert. De open tafel van zondag 30 december gaat echter niet door. Vanwege de feestdagen en drukke tijden voor iedereen is besloten om deze maand over te slaan. In het nieuwe jaar zet Het Roode Hert de deuren weer open op zondag 27 januari 2019, om 13.00 uur. Senioren en mensen die doorgaans alleen aan tafel zitten zijn dan van harte welkom om deel te nemen aan de open tafel.

Lees ook

Het Boek van de Week

Lenni is ziek, ernstig ziek. Ze ligt in het ziekenhuis in Glasgow op de afdeling …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.