Home / / Imminkhoeve Bingoavond

Imminkhoeve Bingoavond

LEMELE – Stichting Imminkhoeve organiseert iedere vierde dinsdag van de maand een bingoavond. Deze activiteit wordt door Steunstichting Imminkhoeve georganiseerd en de opbrengst gaat in zijn geheel naar de stichting. De avonden beginnen om 20.00 uur.

Dinsdag 18 december belooft een avond te worden met extra veel kerstprijzen. Vooraf een daghap nuttigen kan al voor 9,50 euro per persoon. Iedereen is welkom bij Stichting Imminkhoeve aan de Lemelerweg 41 in Lemele.

Lees ook

Nieuw samenspel door Goed Goan en inwonerbetrokkenheid

Speerpunt van de raad in visie en beleid verwoord DALFSEN – De samenleving verandert en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.