Home / / Hoonhorster ondernemers maken samen de 100e aanmelding voor Damito vol

Hoonhorster ondernemers maken samen de 100e aanmelding voor Damito vol

DALFSEN/HOONHORST – Voor de Consumentenbeurs Damito hebben zich inmiddels meer dan honderd deelnemers aangemeld. Met de inschrijving van zes ondernemers en het Anjerpunt uit Hoonhorst is deze mijlpaal gepasseerd. Zij zullen zich op het Hoonhorstplein van de Damitobeurs op 7, 8 en 9 maart 2019 presenteren.

Naast het Anjerpunt gaat het om Bergman Installatiewerken waar u op het juiste adres bent voor allerlei diensten op het gebied van installaties. Bouwtektuur voor een juist advies en begeleiding bij uw (ver)bouwplannen. Dierenbegraafplaats Vennenberg die u een prachtige laatste rustplaats biedt voor uw huisdier. Hoveniersbedrijf Reusken al meer dan 15 jaar vakkundig op het gebied van vormgeving, aanleg en onderhoud van uw tuin. Van Lenthe Dalfsen, uw partner voor de infra, groenrecycling, grondbank en bestuurbare boringen en B. van der Vegt het juiste adres voor aanschaf, periodiek onderhoud en schadeherstel van uw auto.
Om dit moment te markeren heeft het Damitobestuur op 20 december opnieuw een slagroomtaart in het Anjerpunt Hoonhorst uitgedeeld, die ook dit keer weer beschikbaar is gesteld door Bakkerij van der Most. Nu inmiddels meer dan honderd deelnemers voor de beurs zijn geregistreerd zijn er nog een beperkt aantal vierkante meters beschikbaar. Meldt u snel aan als u nog een plekje wilt. Voor meer informatie kunt u terecht op www.damito.nl

Op de foto v.r.n.l. Pascal Reusken, Jefren Hulsman, Hein Hulsman, Wim Dankelman, Herman van Lenthe en Herman Baarslag.

Foto: Johan Bokma

Lees ook

Soundtrackmuziek in WH Zwart Hal

LEMELERVELD – Arjan Breukhoven verzorgt op zaterdagmiddag 5 februari een orgelconcert in de WH Zwart …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.