Home / / Het levensverhaal op papier

Het levensverhaal op papier

OMMEN – Wilt u uw levensverhaal op papier, maar vindt u het lastig om dit zelf te doen? Er zijn vrijwilligers die u hiermee willen helpen.

Arnold Vos heeft in de afgelopen drie jaar het levensverhaal van Wil Ligtenberg op papier geschreven. ‘’Ik vond het een mooie ervaring om te doen.’’ Wil is erg blij met het resultaat: ‘’Het staat nu op papier en dat vind ik belangrijk.’’ Op donderdag 6 december heeft Arnold het boek overhandigd aan Wil.
Veel mensen hebben er behoefte aan om terug te kijken op hun leven en erover te vertellen. Er is vaak veel gebeurd en er zijn talloze herinneringen. ” Ik kan er wel een boek over schrijven” is een veel gehoorde opmerking. Meestal komt het er niet van om een levensverhaal daadwerkelijk op te schrijven. De drempel is daarvoor vaak te hoog. Dat is jammer, want wat er gebeurd is, is zeker de moeite waard om over te vertellen, op te schrijven en over te dragen.
Vrijwilligers kunnen u hiermee helpen.
De vorm die gekozen wordt voor het levensboek hangt af van de verteller. Hoeveel tijd het schrijven van een boek gaat kosten is afhankelijk van het verhaal. Er kunnen ook foto’s en andere documenten toegevoegd worden om het verhaal zo compleet mogelijk te maken.
De vrijwilligers schrijven het verhaal op vrijwillige basis. U betaalt alleen het drukken van het boekwerk.
Neem voor meer informatie contact op met WijZ welzijn Ommen, tel. 0529 – 7125 00 of e-mail: ommen@wijz.nu.

Lees ook

Soundtrackmuziek in WH Zwart Hal

LEMELERVELD – Arjan Breukhoven verzorgt op zaterdagmiddag 5 februari een orgelconcert in de WH Zwart …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.