Home / / Het hele jaar door ervaringsplatform voor duurzaam wonen

Het hele jaar door ervaringsplatform voor duurzaam wonen

Wie zich na de Duurzame Huizen Route van 3 en 10 november nog verder wil verdiepen in een specifiek thema kan in het voorjaar van 2019 op thematour. Met een groep van gemiddeld 12 personen wordt een woning bezocht en daarbij een specifiek thema behandeld. Dit varieert van warmtepomp
of isolatie tot het gebruik van natuurlijke materialen of het opwekken van zonne-energie.
Wilt u uzelf graag verder oriënteren? Geef uw interesse door via www. duurzamehuizenroute.nl/thematours.

Niet alleen tijdens de Duurzame Huizen Route kunt u uzelf oriënteren op duurzaam wonen. Het hele jaar door zijn woningen via de website te bekijken en kunnen er vragen worden gesteld aan huiseigenaren. Zo blijft de ervaring en kennis van huiseigenaren 365 dagen per jaar beschikbaar. Heeft u ervaringen of tips voor duurzaam bouwen of verbouwen? Meld uw woning aan op www.duurzamehuizenroute.nl.

Ruim 5500 bezoekers bezochten een duurzame woning tijdens de Nationale Duurzame Huizen Route. Bijna 500 huiseigenaren stelden hun woning open en deelden hun kennis en ervaringen met anderen. Ook na de Duurzame Huizen Route kunnen
geïnteresseerden zich via de website en de thematours oriënteren op duurzaam wonen.

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

DALFSEN – Het is voor alle clubs even afwachten hoe het programma er voor de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.