Home / / Hardenberg maakt zich op voor eerste editie Muziekfeest Het Goede Leven

Hardenberg maakt zich op voor eerste editie Muziekfeest Het Goede Leven

De eerste editie van Muziekfeest Het Goede Leven in Hardenberg staat voor de deur. Er zijn op zaterdag 15 december optredens van Snollebollekes, Wolter Kroes, Frans Duijts, Samantha Steenwijk, Stef Ekkel en John de Bever. Verder is er tijdens deze Nederlandstalige muziekavond een bruincafé met speciaal bieren, meerdere foodkramen, een karaokecaravan en een photobooth.

Het is voor het eerst dat dit muziekfestival wordt georganiseerd in Oost-Nederland. Maar over belangstelling mag de organisatie niet klagen. “Vooral de laatste weken loopt het storm, we hebben al meer dan 1.500 tickets verkocht. En dat voor een eerste editie, daar zijn we erg blij mee”, zegt organisator Linda Braakman.

Naast de muziekoptredens is er volop entertainment met een hippe photobooth en een ludieke karaokecaravan waar bezoekers ongegeneerd mee kunnen zingen met bekende Nederlandstalige hits. Ook het horeca-aanbod is divers van speciaal bieren in een bruincafé, freaky shakes, pizza slices, beenham, friet en hamburgers.

De eerste editie van Muziekfeest Het Goede Leven begint op zaterdag 15 december om 20.00 uur en eindigt rond 24.00 uur. Tickets zijn online te bestellen voor 17,50 euro via www.muziekfeesthetgoedeleven.nl.

Lees ook

Integraal Huisvestigingsplan Primair Onderwijs

Toekomstbestendige onderwijsvoorzieningen voor basisonderwijs DALFSEN – Het college van burgemeester en wethouders en de schoolbesturen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.