Home / / Genomineerden sportverkiezing Ommen bekend

Genomineerden sportverkiezing Ommen bekend

OMMEN – De genomineerden voor de sportverkiezing 2018 in Ommen zijn bekend. Iedereen kan tot en met 31 december 2018 stemmen op zijn of haar favoriet via de website van de gemeente www.ommen.nl/sportverkiezing. Er zijn sportprijzen in de categorieën: sportvrouw, sportman, sportploeg en sporttalent. Op woensdag 16 januari 2019 worden de winnaars in theater Carrousel bekend gemaakt. Om in aanmerking te komen voor een titel moet een aansprekende sportprestatie zijn geleverd. Dit kan een kampioenschap of promotie, maar ook een individuele prestatie in relatie tot leeftijd of het verloop van een totale competitie zijn. Voor de Sportverkiezing Ommen 2018 zijn de volgende sporters genomineerd (in alfabetische volgorde).

Sportploegen: Energy Gym jr. springselectie, (Turnen), Scholle 5 (Biljarten), Volco dames 1 (Volleybal)

Sporttalenten: Thijmen de Lange (Voetbal), Gijs Winters ( BMX), Lindy Zandman (Sambo)

Sportvrouwen: Marije Dankelman (Triathlon), Yvonne Meijer (Atletiek) Amy von Piekartz (Dog frisbee)

Sportmannen:Nick Marsman (Atletiek) Peter Schulting (Wielrennen) Stefan Westenbroek ( Schaatsen )

Op 1 januari sluit de stemperiode. De winnaars worden bepaald op basis van de stemmen van de inwoners en de jury die bestaat uit Jeroen Dunnewind, Henk Kampman, Jan Maat, Carla Mastenbroek en Bart Nijstad

Lees ook

Boosterprik mogelijk in alle gemeentes GGD IJsselland

REGIO – Mensen die wel een boosterprik wensen, maar daarvoor niet ‘helemaal’ naar Deventer, Hardenberg …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.