Home / / Feestelijke opening derde Infopunt in Trefkoele+

Feestelijke opening derde Infopunt in Trefkoele+

DALFSEN – Wethouder Jan Uitslag heeft donderdag het derde infopunt van Dalfsen officieel geopend. Daarmee is het aantal Infopunten in de gemeente compleet. “Heb je een vraag, maar weet je niet goed waar je terecht kunt? Kom dan naar een van de drie infopunten in de gemeente Dalfsen. Deze zijn te vinden in de Kulturhusen De Spil Nieuwleusen, De Mozaïek in Lemelerveld en nu ook in de Trefkoele+ in Dalfsen”, aldus directeur Anke Bruggeman van bibliotheek Dalfsen-Nieuwleusen.

Het Infopunt is een initiatief van de Bibliotheek Dalfsen-Nieuwleusen en Saam Welzijn. Maatschappelijke organisaties zoals Kulturhusen, De Kern Maatschappelijke Dienstverlening, Humanitas, Vluchtelingenwerk, MEE IJsseloevers en de gemeente Dalfsen leveren een belangrijke bijdrage.
Tijdens de feestelijke opening in de Trefkoele+ presenteerden de verschillende betrokken organisaties zich middels een informatiemarkt.
Het Infopunt is een nieuwe plek waar alle mensen uit de gemeente Dalfsen terecht kunnen, een plek om mensen te helpen met allerlei vragen. “Bij het Infopunt werken deskundige mensen met een warm hart. Het zijn professionals en goed getrainde vrijwilligers van deelnemende partners. Kunnen zij de vraag niet beantwoorden, dan wordt men op weg geholpen en doorverwezen naar de juiste organisatie. Heeft men een vraag, stel hem gerust”, aldus Jackeline Mekkes van bibliotheek Dalfsen. De ondersteuning die het Infoplein biedt, is gratis.

Het infopunt is geopend op maandag van 10.00 tot 12.00 uur, dinsdag van 10.00 tot 12.00 en van 14.00 tot 16.00 uur. Woensdag van 18.30 tot 20.30 uur, donderdag van 10.00 tot 12.00 en van 14.00 tot 16.00 uur en vrijdag van 10.00 tot.12.00 uur. Meer informatie over het Infopunt is te vinden op:

www.bibliotheekdalfsen.nl/infopunt

Tekst/foto: Evert Jan Goos

Lees ook

Kindplein Oost concrete stap dichterbij

OMMEN – Woensdag 1 december hebben Stichting Floreant (CBS De Kardoen), Stichting OOZ (OBS Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.