Home / / Eerste Sing-in bij Kruispunt Dalfsen

Eerste Sing-in bij Kruispunt Dalfsen

DALFSEN – Op maandagavond 24 december vindt in GKv Het Kruispunt in Dalfsen de eerste editie van de Sing-in Dalfsen plaats. De bezoekers luisteren naar het kerstverhaal, dat in het teken staat van het perspectief van Maria, verteld door Jojanneke van Asperen. Daarnaast zorgt de band Twelve21 voor muziek. “We proberen het ‘klein’ te houden”, vertelt Jojanneke. “Met mooie muziek, zang en een vertelling, waarbij ik de schrijfster Francine Rivers als voorbeeld heb genomen.” Na de Sing-in, die om 19.00 uur begint en ongeveer een uurtje duurt, volgt een wandelende kerstsamenzang onder begeleiding van muziek en verlicht door fakkels naar het appartementencomplex Westerplein, waar meer mensen zich rond 21.00 uur verzamelen om kerstliederen te zingen. Meer informatie op de Facebookpagina Sing-in Dalfsen.

Lees ook

Rectificatie: lezing Botanische reis door Lesotho

OMMEN – In het Ommer Nieuws van 12 januari jl. is per abuis een foutje …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.