De Vlierbrink, nog volop kansen

Advertorial

OMMEN – Bouwcombinatie Ommen realiseert in De Vlierbink duurzame, energiezuinige woningen met een grote diversiteit in woningtypen. Er is voor elk wat wils, voor jong en oud. Bovendien worden veel woningen gasloos opgeleverd, zonne energie is de toekomst!

Al eerder dit jaar is de onlineverkoop van het nieuwbouwproject Vlierbrink gestart. Zo werd de kennis verkregen om het ontwerp van de woningen te optimaliseren. Er zijn logische wijzigingen doorgevoerd, die kostenneutraal maximaal wooncomfort opleveren! Dus ook de geïnteresseerden van het eerste uur worden van harte uitgenodigd.
De Bouwcombinatie Ommen heeft de vier plaatselijke makelaars verzocht de verkoop te begeleiden. Een persoonlijke benadering in plaats van een online proces, is ook wel zo prettig. Je kunt hiervoor terecht bij de makelaars Bouwman, Blijhuis, Sallands Goed en Weenink+Jansen.

De Vlierbrink ligt aan de noordoostelijke rand van Ommen tussen stad en bos. En ook fijn; alles is dichtbij! Heerlijk wandelen en fietsen in het Ommerbos, bootje varen op de vecht of winkelen in de veelzijdige winkelstraten.
De woningen onderscheiden zich door een bijzonder laag energie verbruik en een fraaie architectuur. Door een gevarieerd straatbeeld met bakstenen gevels en diverse kapvormen ontstaat een dorps en landelijk karakter. Een enorme meerwaarde. Bovendien heeft de duurzame bouw nog meer voordelen. De Groenhypotheek geeft een forse besparing op de maandlasten. Daarmee ben je klaar voor de toekomst.
Er is nog volop keuze! De gasloze hoek- en tussen- gezinswoningen hebben een heerlijk ruimtelijke indeling. Een (ver)grote woonkamer, op de verdieping 3 slaapkamers en een vrij in te richten zolder met vaste trap. Door de ruime percelen is de hoekwoning een prima alternatief voor de twee-onder-een-kapwoning.
Door de maar liefst 6,5 meter breedte en de keuzemogelijkheid tussen langs- of dwarskap, is het halfvrijstaand wonen erg populair. Er zijn veel indelingsvarianten om je huis naar eigen idee in te richten. Door de ruimte en de splinternieuwe bouw is deze niet te vergelijken met een bestaande woningen.
Bij de vrijstaande woningen is besloten om de aspirant koper zelf alle ruimte te geven. De nieuwe eigenaar heeft, binnen de kaders van het beeldkwaliteit plan, de mogelijkheid om samen met Skill Architectuur zijn eigen wensen uit te werken. Meer ruimte op de begane grond, kantoor aan huis, geen probleem. Een uniek en persoonlijk proces om je eigen thuis te maken.

Nieuwsgierig geworden? Kijk alvast op de vernieuwde website www.vlierbrink.nl of funda.nl voor alle informatie en neem contact op met een van de plaatselijke makelaars. Wie weet woon jij binnenkort comfortabel in de groenste wijk van Ommen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.