Home / / Danique uit Dalfsen scoort voor Oranje Onder 16

Danique uit Dalfsen scoort voor Oranje Onder 16

DALFSEN – Danique Noordman heeft haar eerste treffer voor Oranje te pakken. De speelster van FC Dalfsen JO15-1, lid van SV Dalfsen, scoorde vrijdag in de vriendschappelijke interland van Oranje Onder 16 tegen de leeftijdsgenoten uit Engeland (4-2 winst).

Een kwartier voor tijd besloot Danique maar eens op de solotoer te gaan bij de stand van 3-0. Ze legde vier Engelsen in de luren om vervolgens met een laag diagonaal schot ook de goalie te passeren: 4-0.

Afgelopen voorjaar speelde Danique enkele interlands voor Oranje Onder 15. Dit najaar debuteerde ze voor Oranje Onder 16. Wanneer ze doorstroomt naar het nationale team voor speelsters Onder 17, maakt ze kans om zich te kwalificeren voor het EK.

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

DALFSEN – Het is voor alle clubs even afwachten hoe het programma er voor de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.