Home / / Burgemeester Hardenberg sluit café De Buurman na drugsvondst

Burgemeester Hardenberg sluit café De Buurman na drugsvondst

De gemeente Hardenberg, de politie en het OM hebben vannacht een controle gehouden bij café De Buurman aan de Voorstraat in Hardenberg. Er werd een handelshoeveelheid van vermoedelijke harddrugs gevonden. Reden genoeg voor de burgemeester om het café voor de duur van een week te sluiten.

De politie had al langer het vermoeden dat in en rond het café door bezoekers harddrugs werd gebruikt en verhandeld. Daarom besloot men rond 01.00 het café binnen te gaan en werden alle cafébezoekers gecontroleerd. De aangetroffen harddrugs zijn in beslag genomen. UIt onderzoek moet blijken of het daadwerkelijk om verboden middelen gaat. Eén man werd aangehouden. Hij weigerde om mee te werken en bedreigde enkele agenten. De man werd gearresteerd.

“Criminele en ondermijnende activiteiten als drugsgebruik en drugshandel worden niet getolereerd in Hardenberg. Samen met politie en justitie treden we op als dat nodig is. Hardenberg moet een plek zijn waar inwoners veilig zijn en zich veilig voelen. Dat geldt ook voor de horecagelegenheden”, zegt burgemeester Snijders.

Lees ook

Soundtrackmuziek in WH Zwart Hal

LEMELERVELD – Arjan Breukhoven verzorgt op zaterdagmiddag 5 februari een orgelconcert in de WH Zwart …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.