Home / / Bij Kontrast kennismaken met een gezonde leefstijl

Bij Kontrast kennismaken met een gezonde leefstijl

DALFSEN – Vanaf deze week kan iedereen zich aanmelden voor een uitgebreide kennismaking met een gezondere leefstijl. Kontrast Sport en Wellness in Dalfsen biedt belangstellenden een proefmaand aan voor 30 euro, waarin men onbeperkt kan proeven van alle sport- en ontspanningsmogelijkheden van Kontrast, inclusief een saunabezoek.

2019 wordt het jaar van de bewustwording omtrent de voordelen van een gezondere leefstijl. Zorgverzekeraars gaan zelfs een gecombineerde leefstijl interventie vergoeden voor mensen met een BMI van 30 of hoger op indicatie van de huisarts.

De nieuwe leefstijl wordt gezien als het nieuwe medicijn tegen het ontwikkelen van allerlei chronische ziektes.
Kontrast wil mensen helpen uit deze risicozone te komen en te blijven door gezonde beweging onder professionele begeleiding aan te bieden met aansluitend een scala aan mogelijkheden voor ontspanning en wellness.

Deelnemers aan de proefmaand krijgen een volledige Body-analyse met meer dan dertig meetresultaten, een gezondheidsanalyse, een conditietest en aansluitend in overleg een beweeg- en/of een ontspanvoorstel voor de komende maand binnen de vele mogelijkheden van Kontrast.

De proefmaand is inclusief het inschrijfgeld en het gebruik van materiaal voor het squashen en badjas en handdoek voor het saunabezoek. Aanmeldingen voor de proefmaand die vóór 1 januari ingeschreven staan maken kans op een half jaar onbeperkt gebruik van alle faciliteiten van Kontrast, inclusief sauna.

Inschrijven kan online of bij de receptie, Haersolteweg 23 in Dalfsen. Een afspraak maken kan ook, via 0529-434447.

Lees ook

Soundtrackmuziek in WH Zwart Hal

LEMELERVELD – Arjan Breukhoven verzorgt op zaterdagmiddag 5 februari een orgelconcert in de WH Zwart …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.