Home / / Beste oliebollen van Overijssel bij Van der Most

Beste oliebollen van Overijssel bij Van der Most

LEMELERVELD – De oliebollen van Bakkerij van der Most zijn bekroond met goud en uitgeroepen tot lekkerste van Overijssel. Volgens het Nederlands Bakkerij Centrum in Wageningen voldoen de oliebollen aan de strenge kwaliteitseisen en onderscheiden ze zich van andere producten. Zij bekroonden het product dan ook met goud. Daarnaast werden de oliebollen van Van der Most vorige week door de Oliebollentest online, de opvolger van de AD Oliebollentest, uitgeroepen tot lekkerste van Overijssel. De oliebol kreeg als cijfer een mooie 9,5! Naast de oliebollen zijn ook de appelbeignets en de kerstkaneelstol door het Nederlands Bakkerij Centrum bekroond met goud. “Wij zijn enorm trots op deze bekroningen”, aldus een enthousiaste Mark van der Most, eigenaar van de bakkerij. De bekroonde producten zijn te koop in de winkels van Bakkerij van der Most in Dalfsen, Dedemsvaart, Heino, Lemelerveld, Ommen en Raalte of via www.bakkerijvandermost.nl.

Lees ook

Soundtrackmuziek in WH Zwart Hal

LEMELERVELD – Arjan Breukhoven verzorgt op zaterdagmiddag 5 februari een orgelconcert in de WH Zwart …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.