Home / / After’scool soos steeds populairder onder Dalfser jeugd

After’scool soos steeds populairder onder Dalfser jeugd

DALFSEN – De basisschooljeugd uit groep 5 t/m 8 komt in steeds grotere getale naar de After’scool soos. Zo ploft er steeds meer jeugd op de rood bestofte hoekbank in het jongerencentrum gelegen in Trefkoele+ in Dalfsen. Terwijl de jongens samen tekeer gaan met Fortnite, gooien de meiden hun beste dansmoves uit de kast tijdens een potje JustDance. Tussendoor word er gedart door de jongeren en een potje gedamd.
Al met al een levendig geheel hetgeen steeds gezellig wordt. Heeft u vragen over de After’scool soos dan kunt u deze mailen naar: h.vdberg@saamwelzijn.nl. Zie ook Instagram onder de naam ‘saam_dalfsen’.

Lees ook

Telefonisch spreekuur over OV

REGIO – Door de aangescherpte maatregelen rondom corona zijn er tijdelijk geen OV-inloopspreekuren. 55-plussers met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.