Home / / Adventsconcert Looft den Heer uit Notter

Adventsconcert Looft den Heer uit Notter

Adventsconcert Looft den Heer uit Notter

OMMEN – Christelijk Gemengde Zangvereniging ‘Looft den Heer’ uit Notter, aangevuld met projectleden, geeft maandag 17 december een adventsconcert in de Gereformeerde Kerk aan de Bouwstraat 17 in Ommen. Tussen alle verschillende concerten en zangavonden die in deze Adventstijd geboden worden, wil het koor graag samen met jong en oud zingen. Dit jaar gebeurt dat met veel bekende en traditionele Kerstliederen, die voor een deel verweven worden in het kerstoratorium ‘De belofte vervuld’ van Jan Peter Teeuw. Het geheel belooft zo een avond te worden met prachtige liederen, waarvan de teksten vaak nieuw, maar toch vertrouwd zijn.
Medewerkers zijn Jorrit Woudt (orgel), Kees de Bruin (piano) en Chloë Elsenaar (viool). De avond staat onder leiding van onze dirigent Jan Quintus Zwart. De avond begint om 20.00 uur, de toegang is vrij. Wel is er een collecte voor de kosten. Kunt u niet tijdens deze avond? U bent ook van harte welkom tijdens het tweede adventsconcert op vrijdag 21 december in de Dorpskerk in Wierden. Kijk voor meer informatie op www.looftdenheer.nl of volg het koor op Facebook.

Lees ook

Sportclub Lemele laat rode lantaarn achter in Rijssen

RIJSSEN – Op de Koerbelt in Rijssen mocht sportclub Lemele de nare afdronk van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.