Home / / 50-jarig bestaan tennisvereniging DLTC Gerner feestelijk gevierd

50-jarig bestaan tennisvereniging DLTC Gerner feestelijk gevierd

DALFSEN – Tennisvereniging DLTC Gerner vierde onlangs haar 50-jarig bestaan. Voor alle leden was er een gevarieerd programma. In de middag werden senior- en juniorleden samen ingedeeld voor een sportief en gezellig tie-breaktoernooi. De allerkleinsten deden balspelletjes.

Trainer Age Pietersma deed dit vol enthousiasme. Tegen etenstijd volgde een hapjesbuffet, waarbij de lokale restaurants hun beste beentje voor hebben gezet. Voor de kinderen was er een gezellig smulbuffet, met frietjes en pannenkoeken. De kampioenen van de jeugdteams werden gehuldigd en ontvingen een echte beker. Veel van de restauranteigenaren zijn ook zelf lid van de tennisvereniging! Blaaskapel De Vechtboerties en muzikaal clublid Ruurd Feitsma luisterden dit buffet op met heerlijke muziek.

De beker van verdienste aan de vrijwilliger van het jaar werd in dit jubileumjaar uitgereikt aan Gerrit Lahuis, de voorzitter van de kantinecommissie. Hij was blij en totaal verrast. Tijdens de feestavond werd er heerlijk gedanst en bijgepraat door de leden, voorzien van heerlijke borrelhapjes. DJ Jeroen van Oenen verzorgde de muziek tot in de vroege uurtjes. DLTC Gerner is een bruisende tennisclub: lijkt je het ook leuk om te gaan tennissen? Meld je aan voor een proefles op www.dltc-gerner.nl.

Lees ook

Nieuw samenspel door Goed Goan en inwonerbetrokkenheid

Speerpunt van de raad in visie en beleid verwoord DALFSEN – De samenleving verandert en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.