Home / / 40-jarig jubileum bij Gemengd Koor St. Brigitta

40-jarig jubileum bij Gemengd Koor St. Brigitta

OMMEN – Zondag 25 november j.l. werd in de Rooms Katholieke kerk St. Brigitta het jaarlijkse St. Ceciliafeest gevierd. Hierbij werd aan het eind van de eucharistieviering stil gestaan bij het 40-jarig koorjubileum van mevrouw Ciska Kampman-Ruiter. Zij werd gehuldigd voor 40 jaar trouwe dienst als sopraan in het Gemengde Koor. Zij kreeg de gouden speld van het Aartsbisdom Utrecht, uitgereikt door pastor J. Rutgers. Verder was er een oorkonde en waren er bloemen voor de jubilaris.

Traditioneel is in de Rooms Katholieke kerk één van de laatste zondagen van november gewijd aan St. Cecilia, de patrones van de koren en de kerkmuziek. Er is dan een feestelijke eucharistie-viering met zang van het Gemengd Koor en na afloop van de viering hebben de koorleden een gezellige bijeenkomst in het parochiecentrum.

Lees ook

Start herinrichting voorplein gemeentehuis Dalfsen

DALFSEN – NTP B.V. is met de ondertekening van de bouwteamovereenkomst officieel de aannemer die …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.