Home / / Inzet Miny en Jan Marsman levert ruim 1300 euro op voor nationaal MS-fonds

Inzet Miny en Jan Marsman levert ruim 1300 euro op voor nationaal MS-fonds

DALFSEN – Multiple sclerose (MS) is een ziekte van het centrale zenuwstelsel. In Nederland hebben ongeveer 17.000 mensen MS. Hier komen jaarlijks zo’n 800 mensen bij. Ook in Dalfsen zijn veel MS-patiënten die dagelijks worstelen met deze auto-immuunziekte waar tot op heden geen genezing voor mogelijk is. Daarom is onderzoek naar deze ziekte hard nodig, uw gift is dan ook van harte welkom. https://www.nationaalmsfonds.nl.
Miny en Jan Marsman uit Dalfsen zijn zeer begaan, mede dankzij hun inzet is een mooi bedrag bijeengebracht.
Bij Jumbo Kamphuis heeft in november de emballage box gestaan waar de emballagebonnen gedoneerd konden worden voor het nationaal MS-fonds. De opbrengst is dit jaar bijna een verdubbeling van vorig jaar en heeft dit jaar 685, 35 euro opgebracht. Een geweldig resultaat dus!
Daarnaast is er een wekelijkse bingo in november, ten bate van MS-fonds op de woensdag bij Hervormd Centrum Ommen die 424,70 euro opbracht. En de bingo op de maandagavond bij Mansier in Oudleusen heeft in november 199,11 euro opgebracht wat betekent dat er in totaal 1.309,16 euro wordt overgemaakt naar het nationaal MS-fonds.

Lees ook

Wethouder Ko Scheele leest voor bij de bieb

OMMEN – Van woensdag 26 januari tot en met zaterdag 5 februari zijn de Nationale …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.