Home / /

Optreden ‘de Stuwzangers’ bij Het Boskamp

DALFSEN – Traditiegetrouw geeft koor De Stuwzangers uit Vilsteren in december weer een optreden bij Partycentrum Het Boskamp, aan de Sterrebosweg 2 te Dalfsen. Zondagmiddag 9 december, om 14.30 uur, neemt het koor, onder leiding van dirigent Flip Jonkman uit Heino plaats op het podium.

Die middag komen maar liefst drie sessies van circa een half uur voorbij. Opvallend deze middag zijn zeker ook wel enkele solisten, een postbode en een ex-postbode. In totaal passeren zes solisten de revue.
De Stuwzangers beschikt over een eigen instrumentaal combo bestaande uit accordeons, gitaar en drums. Er worden enkele nieuwe nummers ten gehore gebracht waaronder ‘In de kroeg van O Connel de Ier’. Ook staat ‘The Fields of Athenry’, weer op het programma, een lied waar de Stuwzangers veel succes mee hebben en zal ‘Capitano Capitano’ gezongen worden.
De toegang voor dit gezellige en aanstekelijke muzikale evenement is gratis. Wel gaat ‘de pet’ rond. In verband met de grote publieke belangstelling en het beperkt aantal zitplaatsen wordt geadviseerd vroeg te komen.

www.hetboskamp.nl

Lees ook

Gemeente Dalfsen digitaal in gesprek met boeren

DALFSEN – De gemeente Dalfsen sprak door de jaren heen met verschillende groepen inwoners, ondernemers, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.