Home / /

Just for Fun op kersttoer in de Wiekelaar

OUDLEUSEN – Just for Fun geeft vrijdag 14 december een optreden in de Wiekelaar in Oudleusen. De leden van het koor zijn helemaal in de kerststemming en willen u dat graag laten horen. De avond duurt van 20.00 tot 22.00 uur.

Acht maanden per jaar zingt het Dalfser senioren popkoor Just for Fun popmuziek uit de zestiger en zeventiger jaren. Maar voor de maand december heeft het uit vijftigplussers bestaande koor de overstap naar kerstmuziek gemaakt. Onder leiding van de ambitieuze en inspirerende dirigent en popzangeres Dian Heerema uit Zwolle zal het repertoire deze avond naast een aantal popliederen vooral bestaan uit kerstsongs. I heard the bells on Christmas day, Wonderful Christmastime en Mistletoe van Justin Bieber zullen dan ook naast andere kerstsongs, niet ontbreken. De meerstemmige muzikale mix brengt iedereen lekker in de kerstsfeer. Het koor wordt live begeleid door de veelzijdige pianist, componist en arrangeur Peter van der Gaag uit Zwolle.
Het rond vijftig leden tellende koor, dat opereert onder de koepel van Landstede Welzijn, repeteert van september tot en met mei op maandagmorgen van 10.00 – 12.00 uur in de Trefkoele + te Dalfsen en staat altijd open voor meer enthousiast zangers/zangeressen. Ter bestrijding van de onkosten wordt een bijdrage van 7,50 euro gevraagd. U bent van harte welkom.
Meer informatie: tel. 06.25363195, info@justforfun-dalfsen.nl of

www.justforfun-dalfsen.nl

Lees ook

Kerstconcert in WH Zwart Hal

LEMELERVELD – Ad Huetink verzorgt op zaterdag 11 december een orgelconcert in de WH Zwart …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.